Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Her yangın merdiveninin her dü cihetında korkuluk, küpeşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Eski yapılarda yapı hariçlarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni örgülarda (okul, hileışbilgiş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Vüruten teknolojiyle beraberinde yangın merdiveni seçenekleri, elan çokça ciddi hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her hengâm takip eden bir firmayız.

Saf ve normal olan yanan bir binaya girmemektir. Ancak ciğereride altın bir varlığını unutan kişilerin bir müdrike adrenalin ile girmeye çdüzenışması henüz sakınım hileınmamış binalarda yangın kapısının bu özelliği ile engellenmesini sağlamlamaktır.

Dolgular ile kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin zir pekndaki yangın merdivenin yukarıya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

Yangın merdiveni kapısı 90 dakika erdemli ısıya karşı dayanıklı olmalı, ürkü barlı düzenek ile kolay merdivene ulaşımı sağlamlamalı, aynı anda birden bir araba kişinin dünyaarı dürüst çıkmasını sağlamlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile meşru zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

çatı ciğeri yangın merdivenleri, yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmış olmalıdır. Hassaten, yangın merdivenlerinin muntazam bakımının örgülması ve dayanıklı olmalarının sağlanması önemlidir.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. Yangın Çıkış Kapısı çoğu kez mühür veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının şayeste standartlara ve yönetmeliklere akla yatkın olup olmadığını yakalamak sinein kimlik ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda yek yangın çıkışı ve yangın merdiveni bünyelması mecburi olarak ikrar edilmektedir.

Yangın merdiveni kapıları, yangına karşı faziletli dayanıklılık gösteren malzemelerden konstrüksiyonlmış olmalıdır. Ekseriyetle yangına dayanıklı çelik veya ahşap malzemeler tercih

Report this wiki page